Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради

ТЕЛЕФОН

(0512) 37-36-14

Опрацьовано скаргу мешканця на незаконну торгівлю піротехнікою

На адресу управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення надійшло звернення мешканця Інгульського району міста щодо незаконної торгівлі піротехнічними виробами громадянкою N. Отримавши інформацію управлінням організовано роботу з перевірки суті скарги та притягнення до відповідальності порушниці. Сектором з питань НС та ЦЗН в Інгульському районі міста Миколаєва, сумісно з начальником відділу з питань оборонної, мобілізаційної роботи та забезпечення правопорядку адміністрації Інгульського району ініційовано перевірку вищезазначеної інформації фахівцями райвідділу поліції.

Дільничним інспектором, виходом на місце за вказаною адресою, було підтверджено факт несанкціонованої торгівлі піротехнічними виробами. Вказані вироби вилучені, на громадянку N складено протокол за адміністративне правопорушення за статтею 195 п.6 “Порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів”.

Мітки: ,