Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради

ТЕЛЕФОН

(0512) 37-36-14

Ліквідація аварійних дерев 5 березня

Вдень 5 березня 2019 року посилився вітер, пориви сягали 15-20 м/с. Це спричинило падіння дерев одразу в декількох частинах міста. Рятівники 10 взводу ДВГРЗ ДСНС України оперативно ліквідовували небезпечні ділянки та у співпраці з комунальними службами відновлювали життєдіяльність міста в місцях, де вона була порушена.

Так 10 взводомом ДВГРЗ ДСНС України надано допомогу КП “Миколаївелектротранс” у ліквідації аварійної ситуації на розі вул. В.Морська та Фалєєвська. Із залученням крану КП “Миколаївоблтеплоенерго” тополю, що впала на автомобіль та розірвала контактну тролейбусну мережу, було прибрано з дороги та розміщено на зеленій зоні для подальшого розпилювання.

Далі чергова зміна рятівників направилась на відпрацювання іншого аварійного дерева, яке загрожувало мешканцям будинку по вул. Космонавтів 140Г.  Завдяки злагодженій роботі 10-го взводу Державного воєнізованого гірничорятувального загону ДСНС України, КП «Миколаївоблтеплоенерго», яке надало підйомний кран, комунальному СМЕП та КП «ГДМБ», які надали автовишку, вдалося уникнути значних ушкоджень будівлі.

Загалом за добу здійснено 9 виїздів, прибрано 5 дерев.

Мітки: , , , , ,