Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради

ТЕЛЕФОН

(0512) 37-36-14

Проведення штабного тренування

25 липня в приміщенні міськвиконкому було проведено штабне тренування з органами управління та силами цивільного захисту Миколаївської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області.

Тема тренування  – Управління діями органів управління та сил цивільного захисту Миколаївської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру.

Теоретично відпрацьовано алгоритм реагування на надзвичайну ситуацію черговими силами та засобами цивільного захисту у разі виникнення лісової пожежі в Матвіївському урочищі та небезпеки поширення пожежі на житлову забудову мкрн. Матвіївка.

В тренуванні прийняли участь представники комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій м. Миколаєва, керівний склад органів управління та сил цивільного захисту адміністрацій районів Миколаївської міської ради, начальники міських спеціалізованих служб цивільного захисту, відділ оперативного реагування міськвиконкому «1588», міське територіальне формування цивільного захисту та ДП “Миколаївське лісове господарство”.

В ході тренування були заслухані доповіді голови з питань евакуації населення Центрального району м. Миколаєва, начальників міських спеціалізованих служб цивільного захисту та представника об’єкта, на якому сталася пожежа — ДП “Миколаївське лісове господарство”. Також обговорювалися проблемні питання та окреслювалися шляхи їх вирішення.

Мітки: , ,