Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради

ТЕЛЕФОН

(0512) 37-36-14

Демонтаж труби котельної в Корабельному районі

Відповідно до протокольних рішень комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій м.Миколаєва продовжується робота з демонтажу димохідних труб котелень, які виведені з експлуатації.

1 грудня 2021 року, о 15:00 спеціалізованим підприємством будуть проведені роботи з обвалення димової залізобетонної труби №10 ОКП “Миколаївобленерго”, що розташована на території суднобудівельного заводу “ОКЕАН” за адресою: пл. Заводська, №1-к. Демонтаж відбудеться методом “обвалення у заданому напрямку” за допомогою вибуху шпурових зарядів.

Роботи виконуватимуть у суровій відповідності до затвердженого проєкту, з дотриманням усіх норм безпеки, передбачених нормативними документами. Вибухові роботи здійснюватиме ТОВ “БВР Укрвибухсервіс”, що має дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки.

Просимо мешканців зберігати спокій!

Мітки: , ,