Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради

ТЕЛЕФОН

(0512) 37-36-14

Рятівники зняли з дерева маленьке… “крісленя”

Сьогодні, 5 квітня, рятівники 10 взводу ДВГРЗ ДСНС України врятували маленьке “крісленя”, яке жорстокі люди викинули з вікна багатоповерхівки за адресою пр. Центральний, 135. Хоробре кріселко встигло зачепитися за самісіньку верхівку дерева, що росте біля під’їзду та відчайдушно трималося на висоті 4-5 поверху до прибуття чергової частини 10 взводу. За допомогою автовишки вдалося дістатися до мебелі, яка опинилася в незвичному для себе середовищі. Після доставки на землю, на превеликий жаль, виявилося, що кріселко отримало пошкодження, несумісні з подальшим функціонуванням.

Користуючись нагодою, просимо мешканців Миколаєва не викидати речі, сміття, недопалки і т.і. з балконів та вікон ваших осель. Адже  це може створювати небезпеку для життя та здоров’я перехожих, сприяти виникненню пожеж та завдавати інших матеріальних збитків.

Мітки: , , ,