Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради

ТЕЛЕФОН

(0512) 37-36-14

Учбова тривога. В навчальних закладах міста проведені заняття з евакуації.

Сьогодні, 21 лютого, управлінням освіти Миколаївської міської ради організовано проведення додаткових занять з евакуації та правил користування первинними засобами пожежогасіння у всіх навчальних закладах міста Миколаєва. Заходи були проведені на виконання завдання протоколу №1 комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій м. Миколаєва від 14.02.2020. Міський голова Олександр Сєнкевич доручив управлінню освіти ММР із залученням РВ ДСНС України у Миколаївській області провести перевірку еваковиходів навчальних закладів та додаткові заняття з протипожежної тематики.

До прикладу, в Першій українській гімназії ім. Миколи Аркаса, яку відвідав представник управління з питань НС та ЦЗН, в рамках заняття евакуйовано 344 вихованці, 15 вчителів та 5 осіб технічного персоналу. Перевірено внутрішню систему оповіщення, задіяно 5 еваковиходів, відпрацьовано роботу ланки з пожежогасіння та розгорнуто пункт медичної допомоги в безпечному місці евакуації, яким для даного закладу є сквер перед гімназією. На евакуацію дітей та перевірку відомостей щодо кількості евакуйованих витрачено не більше 10 хвилин. На фото можна побачити, як відбувалося заняття.

Мітки: , , , ,