Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради

ТЕЛЕФОН

(0512) 37-36-14

Рятувальники розгорнули додатковий пункт обігріву на території ЛШМД

З метою недопущення випадків обмороження та загибелі людей, з початку прогнозованого зниження температурних показників, рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в регіонах розпочали свою роботу пункти обігріву.

З 17:00 години 16 січня співробітниками Головного управління ДСНС України у Миколаївській області обладнано мобільний пункт обігріву на території КНП ММР “Міська лікарня швидкої медичної допомоги” за адресою: м. Миколаїв, вул. Корабелів, 14. Пунктом вже встигло скористатися 7 осіб.

Пункти забезпечені засобами обігріву, медичними аптечками та теплими речами.

Виконавчі органи Миколаївської міської ради висловлюють подяку рятувальникам за піклування про життя та здоров’я мешканців міста!

Також в місті діють наступні пункти обігріву:

Центр реінтеграції бездомних громадян м. Миколаїв, вул. Кругова, 47,

Міський територіальний центр соціального обслуговування (пункти гарячого харчування та теплого одягу ) м. Миколаїв, вул. Кузнецька, 1, вул. Металургів, 8, вул. 12 Повздовжня, 50а,  вул. Шевченка, 19а

Мітки: ,