Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради

ТЕЛЕФОН

(0512) 37-36-14

Проведено навчання у сфері ЦЗ для заступників міського голови

Відповідно до Кодексу цивільного захисту ст. 39-42 щодо навчання населення та ПКМ України від 23.10.2013 р. № 819 “Про затвердження порядку проведення навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту” в період з 09:00 по 11:00 18.02.2021р в малій залі було проведено навчання для заступників міського голови.

Особи керівного складу та фахівці органів місцевого самоврядування діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, у перший рік призначення на посаду і періодично один раз на три – п’ять років зобов’язані проходити функціональне навчання.

Навчання проводили педагогічні працівники Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Миколаївської області.

 

Мітки: ,