Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради

ТЕЛЕФОН

(0512) 37-36-14

Керівників виконавчих органів міськради навчали цивільному захисту

Відповідно до доручення Миколаївського міського голови від 29.01.2021 №17/02.02.05-10 «Про організацію навчання населення м. Миколаєва з питань цивільного захисту у 2021 році».

Управлінням з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення разом з педагогічними працівниками навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Миколаївської області 10 березня у великій залі міськвиконкому організовано функціональне навчання для директорів департаментів, начальників управлінь та їх заступників, щодо виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту та діяльності аварійно-рятувальних служб.

Функціональне навчання за державним замовленням пройшли 35 осіб.

Дякуємо навчально-методичному центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Миколаївської області за методичну підготовку у проведені навчання (викладач навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Миколаївської області Кадимський Вадим Леонідович).

Мітки: ,