Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради

ТЕЛЕФОН

(0512) 37-36-14

Біля будинку по вул. 3 Слобідська 49 утворився провал грунту

12.05.2021 р. за зверненням до контакт-центру ММР гр.Графової Н.П. стосовно провалу по вул.3 Слобідська, 49, представниками управління здійснено виїзд для обстеження провалля.

За результатами обстеження виявлено отвір діаметром біля 1 м, у якому спостерігалася стара труба і кам’яна кладка у вигляді арки, на будівлі ТОВ “Златоцвіт” (магазин “Ракушка”) утворилася тріщина на несущій стіні від фундаменту до стелі.

14.05.2021 р. 10 взводом ДВГРЗ ДСНС України проведено обстеження та виявлено арочний хід в напрямку вул.Потьомкінська.

16.05.2021 р. сталося просідання грунту, утворилося провалля розміром 3х4х3,5.

З метою недопущення подальшого обрушення грунту планується провести роботи щодо укріплення стінок провалля, з залученням МКП “Миколаївводоканал” та проведення подальшого обстеження пустоти для прийняття подальших рішень.

На даний момент місце провалу огороджено, отвір накрито. До уваги мешканців та перехожих! Оминайте, будь ласка, місце провалу та ні в якому разі не переходьте за обмежувальні лінії та не наступайте на накриття ями!
Бережіть себе та близьких!

Мітки: