Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради

ТЕЛЕФОН

(0512) 37-36-14

На Миколаївщині СБУ проведе антитерористичні навчання

24 вересня Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України у Миколаївській області проведе планові антитерористичні навчання.

Тренування відбудуться у будівлі Миколаївського апеляційного суду.

Служба безпеки України звертається з проханням до жителів Миколаєва із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.

Під час навчань передбачено проведення обмежувальних заходів на окремих територіях, можливість перевірки документів громадян, догляду автомобільного транспорту. Тому СБУ просить громадян мати при собі документи, що посвідчують особу.

Усі дії відбуватимуться у межах чинного законодавства та з безумовним дотриманням прав і свобод людини.

Крім того, просимо громадян інформувати правоохоронців у випадку:

  • прибуття чи перебування у регіоні підозрілих осіб, які виявляють підвищений інтерес до військових об’єктів, будівель органів державної влади, об’єктів критичної інфраструктури та місць масового перебування людей;
  • появи підозрілих транспортних засобів чи безпілотних літальних апаратів поблизу стратегічних об’єктів;
  • виявлення підозрілих предметів чи засобів ураження;
  • отримання інформації про наміри здійснення диверсійної та терористичної діяльності або інших протиправних дій.

У разі отримання такої інформації просимо Вас повідомляти за телефоном «гарячої лінії» Управління СБ України в Миколаївській області (0512) 49-03-22.

Аналогічну інформацію можна відправити на електронну поштову скриньку [email protected]

Мітки: