Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради

ТЕЛЕФОН

(0512) 37-36-14

Добровільне формування цивільного захисту Миколаївської міської територіальної громади провело ремонт укриття по вул.Кузнецька, 58

Добровільним формуванням цивільного захисту Миколаївської міської територіальної громади, яке створене рішенням виконкому міської ради від 01.09.2022 № 488, завершуються роботи з ремонту укриття по вул.Кузнецька, 58. Протягом кількох останніх місяців добровольці формування займалися ремонтом списаної захисної споруди цивільного захисту що належало підприємству “Аура”, для того щоб мешканці прилеглих будинків мали змогу укриватися під час повітряних тривог. Після звернення мешканців будинку до начальника добровільного формування Олега Кречуна, та з огляду на те, що у приміщенні збереглися металеві двері та запасний вихід, добровольці формування взялися приводити до ладу приміщення колишньої захисної споруди. Виконано значний обсяг робіт: вивезено п’ять вантажівок сміття, яке було накопичено за багато років, встановлено унітаз та фекальний насос, замінено сантехнічні труби. Також замінили електропроводку, створили освітлення, провели штукатурні та малярні роботи. Приміщення обладнали вогнегасниками.

Ремонт приміщень проводився без залучення коштів міського бюджету. Роботи проводились силами добровольного формування цивільного захисту Миколаївської міської територіальної громади із залученням фінансування від іноземних партнерів, благодійних організацій та бізнесу Миколаєва. Благодійник виготовив ліжка-нари для укриття. Кошти на будматеріали залучили через іноземних партнерів за допомогою Костянтина Сuзова (учасник формування, член ГО «Заводська районна організація ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) і АТО м. Миколаєва»), через грошовий внесок Івана Кірілюка (учасник формування , член ГО «Заводська районна організація ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) і АТО м. Миколаєва»), через ГО “РУХ “Чисті серця”. Адміністрація Заводського району допомогла із розчищенням приміщень та вивезенням сміття.

На даний час тривають роботи по завершенню штукатурних робіт, очищенню прилеглих приміщень від сміття та доукомплектуванням приміщень засобами забезпеченням життєдіяльності населення, що укривається.

Висловлюємо щиру подяку добровольцям формування та всім установам та організаціям, що долучилися до реалізації проєкту!

Мітки: ,