Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради

ТЕЛЕФОН

(0512) 37-36-14

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик опори 120-17, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик опори 120-17, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

1.Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код ВК/ВО в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, його категорія:

1.1. найменування замовника: Управління з питань НС та ЦЗН ММР

1.2. місцезнаходження замовника:вул. Адміральська, 14, м. Миколаїв, 54001

1.3. ідентифікаційний код замовника:25696764

1.4. категорія замовника: орган місцевого самоврядування

2.Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):

Матеріали для ремонту електромереж, а саме опори СК 120-17, ДК021-2015: 44210000-5 — Конструкції та їх частини

3.Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями,UA-2023-11-30-010079-a

4. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:900000,00 грн. Очікувана вартість предмета закупівлі визначена в порядку, передбаченому організаційно-розпорядчими документами замовника (наказ в.о. начальника управління НС та ЦЗН ММР Сергія ЖМУРА “ Про обґрунтування підстави для здійснення закупівлі” від 21.09.2023 №41, рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 13.09.2023 №719 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 26.02.2016 №173 «Про Порядок створення та використання матеріального резерву м. Миколаєва для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій» (зі змінами)») з урахуванням затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами), з урахуванням моніторингу ринку цін на Інтернет-ресурсах та визначенням середньої вартості товару.

5. Розмір бюджетного призначення: 900000,00 грн, забезпечення в планових обсягах кошторису можливості здійснення відповідних видатків на товар з бюджету протягом бюджетного періоду.

6. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Строк поставки товарів — до 31 грудня 2023 року.

1. Рік випуску Товару – не раніше 2021 року.

2.Двигун дизельний, не нижче Євро 5.

3. Вантажопідйомність не менше 3 т.

4. Висота підйому не менше 3 м.

5. Наявність каретки бокового зміщення.

6. Наявність захисної огорожі кабіни оператора.

7. Розмір та кількість коліс: передні 2 шт., ~29х9-15, задні 2 шт., ~6.50-10.

8. Ширина навантажувача : не менше 1235 мм.

9. Розмір вил: не менше1100 мм.

10. Довжина навантажувача з вилами: не менше 3295 мм.

11.Товар повинен бути новим та таким, що не був у експлуатації.

12. Товар повинен мати документ на підтвердження якості товару, сертифікат відповідності, та/або сертифікат якості, та/або декларацію відповідності, тощо.

13. Товар, що є предметом закупівлі має не перебувати під забороною відчуження, арештом, не має бути предметом застави та іншим засобом забезпечення виконання зобов’язань перед будь-якими фізичними та/або юридичними особами, державними органами і державою, а також не є предметом будь-якого іншого обтяження чи обмеження, передбаченого чинним законодавством України.

14.Не допускається поставка виставочних та дослідних зразків Товару.

15.Товар, що є предметом закупівлі повинен містити маркування відповідно до стандартів виробника, яке надає змогу ідентифікувати товар.

16. До Товару повинна додаватись супутня документація виробника: посібник по експлуатації, паспорт, каталог запасних частин та швидкозношуваних деталей тощо;

17.Товар повинен мати інші документи, у яких зазначаються гарантійні строки, митні документи, транзитні номерні знаки, інші документи встановлені нормативними документами України, а також всі необхідні документи для постановки Товару на облік у відповідних державних органах.

18.Товар повинен мати гарантійну та сервісну підтримку у вигляді сертифікованого сервісного центру на території України.

19.Учасник гарантує, що предмет закупівлі (продукція, тара, пакування, транспортування) повинні відповідати документам передбаченими законодавством для товарів даного виду та не завдаватиме шкоди навколишньому середовищу і передбачатиме заходи щодо захисту довкілля.

20.Товар повинен відповідати вимогам охорони праці, екології та пожежної безпеки.

21.Копії документів перелічених у п.19 цих вимог надаються у складі тендерної пропозиції .

22.У разі якщо вартість оголошеного замовником предмета закупівлі дорівнює або перевищує 200 тисяч гривень, надається гарантійний лист, яким учасник гарантує, що ступінь локалізації товару, визначеного підпунктом 2 пункту 6-1 Прикінцевих та перехідних положень Закону, що є предметом закупівлі, дорівнює чи перевищує 15 відсотків, а також містить інформацію про включення такого товару до Переліку та відповідний пункт Переліку, за яким відображається інформація про товар .

23. Вимога щодо надання гарантійного листа не застосовується до закупівель товарів, вартість яких дорівнює або перевищує суми, зазначені в Угоді про державні закупівлі, укладеній 15 квітня 1994 р. в м. Марракеші, із змінами, внесеними Протоколом про внесення змін до Угоди про державні закупівлі, вчиненим 30 березня 2012 р. в м. Женеві, а також положеннях про державні закупівлі інших міжнародних договорів України, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України, зокрема угодах про вільну торгівлю, в гривневому еквіваленті на дату закупівлі і країною походження яких є країни, з якими Україна уклала такі угоди, та країни, які є учасниками Угоди про державні закупівлі, до якої Україна приєдналася відповідно до Закону України “Про приєднання України до Угоди про державні закупівлі”, що підтверджується сертифікатом про походження товару (надається у складі тендерної пропозиції), про що надається лист-пояснення.

24.Замовником вимагається наявність в учасника процедури закупівлі сертифіката відповідності системи управління якістю у виробництві вимогам ДСТУ ISO 9001:2015 або ДСТУ EN ISO 9001:2018 (EN ISO 9001:2015, IDT; ISO 9001:2015, IDT), або національних стандартів, якими їх замінено, виданого акредитованим органом з оцінки відповідності.

25.На підтвердження цієї вимоги Учасник процедури закупівлі подає у складі тендерної пропозиції копію сертифіката відповідності системи управління якістю у виробництві вимогам ДСТУ ISO 9001:2015 або ДСТУ EN ISO 9001:2018 (EN ISO 9001:2015, IDT; ISO 9001:2015, IDT), або національних стандартів, якими їх замінено, виданого акредитованим органом з оцінки відповідності.

      1. 26.Замовником вимагається наявність в учасника процедури закупівлі сертифіката відповідності транспортних засобів або обладнання чи сертифіката відповідності щодо індивідуального затвердження, в якому зазначено ідентифікаційний номер (VIN) колісного транспортного засобу з його міжнародним ідентифікаційним кодом (WMI) виробника колісного транспортного засобу в Україні та місцезнаходження виробника колісного транспортного засобу в Україні.

На підтвердження цієї вимоги Учасник процедури закупівлі подає у складі тендерної пропозиції сертифікат відповідності транспортних засобів або обладнання чи сертифікат відповідності щодо індивідуального затвердження, в якому зазначено ідентифікаційний номер (VIN) колісного транспортного засобу з його міжнародним ідентифікаційним кодом (WMI) виробника колісного транспортного засобу в Україні та місцезнаходження виробника колісного транспортного засобу в Україні.