Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради

ТЕЛЕФОН

(0512) 37-36-14

Миколаїв – незламне місто-герой, про наслідки ранкового обстрілу

Сьогодні, 7 лютого, близько шостої години ранку, російські окупанти обстріляли Миколаїв. Надзвукова ракета Х-22 влучила посеред житлового сектору одного з районів міста. Як повідомив раніше мер Олександр Сєнкевич, одна людина внаслідок отриманих травм загинула у лікарні, 12 мешканців відбулися легкими пораненнями. Руйнувань зазнали газо- та водопровід, приватні будинки.

Наразі комунальні служби працюють над ліквідацією наслідків обстрілу. Радник миколаївського голови Олександр Герасименя розповів про роботу міських служб:

“Зранку у місті було чутно шість вибухів, один з них прийшовся на приватний сектор. У результаті зруйнований газопровід високого тиску, пошкоджено лінію електропередач і більше 30 будинків зазнали суттєвих руйнувань у вигляді знесених дахів, вибитих вікон, дверей. Виконавчими органами вживаються заходи щодо ліквідації цієї ситуації. Зараз “Миколаївгаз” проводить розкопку газопроводу, аби одразу заглушити та відремонтувати його. Аварійно-рятувальні служби та комунальні підприємства приступили до прибирання території”.

Також мешканцям видають ОСБ-плити і плівку, щоб закрити будинки, які були пошкоджені вибухом.

Джерело Миколаївська міська рада
Фото: Миколаїв атакували дрони та ракети зранку 7 лютого (facebook.com/DSNSMYKOL)