Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради

ТЕЛЕФОН

(0512) 37-36-14

Співробітники управління вдосконаляють знання іноземної мови

20 лютого 2024 року стартувала загальна професійна (сертифікатна) програма «Міжнародна професійна комунікація. Ділова англійська мова (рівень В, В1, В2)» за підтримки Миколаївського регіонального центру підвищення кваліфікації.
Слухачів програми привітав директор центру Дмитро Дибченко, він побажав учасникам отримати нові знання, нових звершень та успіхів у навчанні.
Викладач курсу Тетяна Зубенко канд. пед. наук, доцент кафедри англійської філології Інституту філології Чорноморського національного унівеситету імені Петра Могили прочитала лекційне заняття під час якого розповіла, як представити себе, як розповісти, де ти живеш на англійській мові, про правила вживання часів у англійській мові та багато іншого.
Представником від управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради була Валерія Іваненко головний спеціаліст відділу планування та координації дій у надзвичайних ситуаціях, отриманні знання вона використає під час своєї професійної діяльності.
Бажаємо Валерії гарних здобутків у навчанні та відмінних результатів!