Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради

ТЕЛЕФОН

(0512) 37-36-14

Працівники управління взяли участь у тренінгу

12 квітня за підтримки ГО “Агенцiя Вiдновлення та Розвитку” відбувся тренінг з використання в роботі Єдиної геоінформаційної системи моніторингу та оцінювання розвитку регіонів.

Єдина геоінформаційна система (ГІС) моніторингу та оцінювання розвитку регіонів та громад – це інформаційно-комунікаційна ГІС для забезпечення збору, аналітичної обробки інформації для підготовки та ухвалення управлінських рішень у сфері відновлення та регіонального розвитку України, а також моніторингу та оцінювання їх виконання. Дана система забезпечує доступ до регіональних даних у вигляді набору шарів на інтерактивній мапі (дані руйнувань, зміни в чисельності населення, кількість юридичних осіб, доступ до соціальних послуг, функціональні типи територій тощо).

Ознайомитися з принципами роботи Єдиної геоінформаційної системи мали змогу працівники управління, які долучилися до тренінгу.

Мітки: , ,