Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради

ТЕЛЕФОН

(0512) 37-36-14

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик обладнання для господарської діяльності, а саме комплектів комп`ютерів розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик обладнання для господарської діяльності, а саме комплектів комп`ютерів розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

1.Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код ВК/ВО в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, його категорія:

1.1. найменування замовника: Управління з питань НС та ЦЗН ММР

1.2. місцезнаходження замовника:вул. Адміральська, 14, м. Миколаїв, 54001

1.3. ідентифікаційний код замовника:25696764

1.4. категорія замовника: орган місцевого самоврядування

2.Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):

Обладнання для господарської діяльності, а саме комплекти комп`ютерів, за ДК 021:2015 30210000-4 Машини для обробки даних (апаратна частина)

3.Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями,UA-2023-11-29-002474-a

4. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:129000,00 грн. Очікувана вартість предмета закупівлі визначена в порядку, передбаченому організаційно-розпорядчими документами замовника (наказ в.о. начальника управління НС та ЦЗН ММР Сергія ЖМУРА “ Про обґрунтування підстави для здійснення закупівлі” від 29.11.2023 №67, з урахуванням моніторингу ринку цін на Інтернет-ресурсах та визначенням середньої вартості товару.

5. Розмір бюджетного призначення: 129000,00 грн, забезпечення в планових обсягах кошторису можливості здійснення відповідних видатків на товар з бюджету протягом бюджетного періоду.

6. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Строк поставки товарів — до 31 грудня 2023 року.

Обсяг закупівлі: 6 комплектів.

Технічні характеристики комп’ютерів мають відповідати вимогам, зазначеним у нижченаведеній таблиці:

 

п/п

Технічні вимоги замовника

Комп’ютер

Системний блок основні характеристики:

Процесор AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz/16MB або краще,

Материнська плата GIGABYTE B550M DS3H або краще,

Корпус Vinga CS111B або краще,

Оперативна пам’ять: DDR4 16GB 2666 MHz Goodram або краще,

Обсяг ОЗУ не менше 16 GB,

Тактова частота 2666 MHz,

Накопичувач: SSD 2.5″ 512GB Goodram (SSDPR-CX400-512-G2) або краще,

Відеокарта: Integrated або краще;

Роз’єми

Порти: (материнська плата) 1 x PS/2, 1 x DVI-D, 1 x LAN (RJ45), 2 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, 3 x Audio jack(s), 1 x HDMI;

Power

Reset

USB3.0 x 2

HD Audio+MIC

Power LED

HDD LED

Інтерфейси

Підключення до мережі (LAN RJ-45), Мбіт/с 10/100/1000 Ethernet.

Додатково:

Комплектація Диски з драйверами

документація

Кабель живлення

Гарантія не менше 36 місяців на системний блок.

Операційна система:

Операційна система: не гірше Microsoft Windows 11PRO, предінстальована з технологію ОЕМ активації ОА 3.0. Активація проводиться замовником, ключ активації повинен бути вшитим у BIOS материнської плати системного блоку;
безкоштовне оновлення на весь період функціонування, але не менше 3 років;
можливість динамічного оновлення дистанційно;
наявність дистанційного робочого столу.

Монітор : не менше 23.8″(дюймів)

технологія – LCD або LED;

не менше ніж 1 порт VGA, або DVI, або HDMI;
роздільна здатність – не менше ніж 1920 x 1080 ;
кут огляду (горизонтальний/вертикальний) – не менше ніж 178°/178

Кабель живлення

Кабель VGA, або DVI, або HDMI;

Гарантія не менше 36 місяців.

Клавіатура: стандартна, містить не менше ніж 101 клавішу, з окремим блоком клавіш для набору цифр;
розмір будь-якої окремої клавіші має бути не менше середнього розміру основних літерних клавіш;
латинсько-кирилична, з нанесеними літерами латинського (US International) та українського алфавіту;
тип інтерфейсу – USB або еквівалентний;
довжина інтерфейсного кабелю – не менше ніж 1.5 m,

Маніпулятор типу «миша»: технологія – оптична;
тип підключення – USB-інтерфейс;
кількість кнопок – не менше ніж 3: ліва, права, колесо-кнопка для скролінгу;
довжина інтерфейсного кабелю – не менше ніж 1.5 m,

Всі складові комплекту повинні бути взаємосумісними.

 

Учасники можуть запропонувати товар з кращими характеристиками.

1. Строк поставки товарів — до 31 грудня 2023 року.

2. Учасник повинен гарантувати, що весь запропонований ним товар є новим та раніше не використовувався, не підлягає заборонам, обтяженням, правом вимоги третіх осіб.

3. Усі гарантійні талони заповнюються згідно вимог виробника.

4. Весь товар має узгоджуватись з усіма електричними вимогами, що встановлені в Україні.

5. Учасник у складі тендерної пропозиції має надати лист (електронну копію) (форма довільна) з інформацією щодо авторизованих виробником обладнання сервісних центрів.

6. Учасник у технічній частині своєї пропозиції, повинен чітко вказати специфікації продуктів, які будуть запропоновані замовнику для задоволення технічних вимог та технічних специфікацій тендерної документації.

7. Учасник, у технічній частині своєї пропозиції, обов’язково повинен надати посилання на офіційний сайт виробника або лист від виробника, чи його офіційного представництва в Україні, з детальним підтвердженням технічних і якісних характеристик запропонованого обладнання.

8. Специфікації товарів повинні бути вказані зі ступенем деталізації, достатнім для внесення специфікацій у договір про закупівлю, а також для виконання самого договору.

9.У разі постачання програмної продукції Microsoft, учасник у складі тендерної пропозиції має надати Авторизаційний лист-підтвердження від офіційного ДИСТРИБ’ЮТОРА Microsoft в Україні про надання повноважень учаснику щодо постачання товару в необхідній кількості та якості, із вказівкою номера оголошення в системi Прозоро. Кожний примірник програмного забезпечення Windows має бути попередньо встановленим без його активації, з оригінальною наліпкою з наявним захисним шаром на номері. У разі, якщо програмне забезпечення встановлене безпосередньо виробником обладнання та/або було імпортовано у складі пристрою, Учасник у складі тендерної пропозиції має чітко вказати модель пристрою та надати посилання на цей пристрій на сайті виробника або лист вiд виробника, де вказано, що програмне забезпечення встановлене при виробництві обладнання.

10.З метою недопущення закупівлі фальсифікатів та спроможність учасника поставити запропонований перелік товару у строки встановлені тендерною документацією, Учасник повинен надати документальне підтвердження у вигляді копії авторизаційного листа від виробника або його офіційного представництва на території України, щодо партнерських відносин між виробником та Учасником, які необхідні для продажу (поставки) запропонованого Товару, із зазначенням найменування Замовника, найменування запропонованого Товару, гарантійного терміну, номера оголошення в електронній системі закупівель ProZorro. Для підтвердження відповідності характеристик запропонованого обладнання вимогам тендерної документації, необхідно надати посилання з офіційного сайту виробника на товар, що пропонується, де зазначені характеристики, які вимагаються.