Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради

ТЕЛЕФОН

(0512) 37-36-14

ОБҐРУНТУВАННЯ послуги з виготовлення та розміщення інформації з питань цивільного захисту в ефірі радіостанцій та вуличного радіо

ОБҐРУНТУВАННЯ

послуги з виготовлення та розміщення інформації з питань цивільного захисту в ефірі радіостанцій та вуличного радіо

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

1.Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код ВК/ВО в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, його категорія:

1.1. найменування замовника: Управління з питань НС та ЦЗН ММР

1.2. місцезнаходження замовника:вул. Адміральська, 14, м. Миколаїв, 54001

1.3. ідентифікаційний код замовника:25696764

1.4. категорія замовника: орган місцевого самоврядування

2.Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):

64220000-4 Телекомунікаційні послуги, крім послуг телефонного зв’язку і передачі даних (послуги з виготовлення та розміщення інформації з питань цивільного захисту в ефірі радіостанцій та вуличного радіо)

3.Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями, UA-2024-03-11-006140-a

4. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:117209.31 грн. Очікувана вартість розрахована шляхом на підставі цін попередніх закупівель, розраховується за такою формулою:

ОВ i = V * Ц м.п. х k i,

де:

ОВi

очікувана вартість на підставі закупівельних цін минулих періодів;

V

обсяг товарів/послуг, що закуповується;

Цм.п.

ціна минулого періоду;

ki

коефіцієнт індексації.

Обсяг послуг-1 послуга;

Ціна минулого періода – за договором №8 від 26.01.2023р.;
Коефіцієнт індексації — 1,
0425.

5. Розмір бюджетного призначення: 117209.31 грн, забезпечення в планових обсягах кошторису можливості здійснення відповідних видатків на товар з бюджету протягом бюджетного періоду.

6. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

з\п

Найменування робіт та витрат

Кількість

1

Виготовлення аудіороликів з питань цивільного захисту за інформацією, наданою замовником:

11 (шт.)

2

Розміщення інформації з питань цивільного захисту в ефірі:

– Радіостанції:

ХИТ-FM” – 91,5 FM,;

Kiss -FM” – 102,1 FM;

ROKS” – 100,8 FM;

Мелодия” – 99,2 FM,;

Новое ВРЕМЯ” – 107,8 FM.

БАЙРАКТАР” -101.6 FM;

RELAX” -93.4 FM.

– Вуличне радіо:

Рідна ВУЛИЦЯ”;

КВАРТАЛ”.

Щоденно

3

Періодичність розміщення інформації

з 7:00 до 21:00 години, 2 рази на годину протягом календарного року (2024 р.)

8 виходів на день на кожній з Фм станцій, та 2 виходи на кожну годину трансляцій в рамках діапазону ефіру кожного вуличного радіо протягом календарного року (2024 р.).

8 вих. Х 30 с. Х 30 дн. / 60 Х 6 ст. = 720 хвилин на місяць на усіх шести Фм радіо станціях разом;

2 вих. Х (10 + 12) годин Х 30 с. Х 30 дн. / 60 = 660 хвилин на місяць на обох вуличних радіо разом.

Середня тривалість аудіороликів має становити 30 секунд.

ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ

  1. Наявність всіх необхідних діючих дозвільних документів, ліцензій, сертифікатів для виконання необхідних послуг, відповідно до чинного законодавства.

  2. Щомісяця складати та передавати Замовнику акти наданих послуг/виконаних робіт.

Учасник подає пропозицію щодо надання послуг з урахуванням вимог цього технічного завдання.

– Послуги мають надаватися кваліфікованими працівниками.

– Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі пропозицій документи, які підтверджують відповідність пропозиції Учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим Замовником.

– Учасник надає цінову пропозицію у відповідності до технічного завдання Замовника. Ціна пропозиції Учасника означає суму, за яку він передбачає надати послуги, згідно з технічним завданням Замовника, на підставі нормативної потреби в трудових і матеріально-технічних ресурсах, поточних цін на них. Ціна пропозиції повинна бути чітко визначена без будь-яких посилань, обмежень або застережень.

– Вартість матеріальних ресурсів приймається Учасником за цінами, які не перевищують орієнтовний рівень цін внутрішнього ринку України, з урахуванням їх якісних характеристик, строків та об’ємів постачання.

– До розрахунку ціни пропозиції не включаються будь-які витрати, понесені Учасником у процесі здійснення процедури закупівлі та укладення договору про закупівлю.

– Якщо пропозиція Учасника містить не всі види робіт або передбачає зміну обсягів та складу робіт, згідно з документацією закупівель, ця пропозиція вважається такою, що не відповідає умовам документації закупівлі, та відхиляється Замовником.

– Учасник повинен залучити достатню кількість кваліфікованого персоналу, обладнання для виконання робіт протягом 2024 року.