Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради

ТЕЛЕФОН

(0512) 37-36-14

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик витратні та інші матеріали до комп’ютерної техніки та оргтехніки, а саме супутникові термінали для з’єднання з інтернетом “Starlink”; ДК 021:2015:32530000-7: Телекомунікаційне супутникове обладнання

УКРАЇНА

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

УПРАВЛІННЯ З ПИТАНЬ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

ТА ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ

Управління НС та ЦЗН ММР

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик витратні та інші матеріали до комп’ютерної техніки та оргтехніки, а саме супутникові термінали для з’єднання з інтернетом “Starlink”; ДК 021:2015:32530000-7: Телекомунікаційне супутникове обладнання

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

1.Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код ВК/ВО в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, його категорія:

1.1. найменування замовника: Управління з питань НС та ЦЗН ММР

1.2. місцезнаходження замовника:вул. Адміральська, 14, м. Миколаїв, 54001

1.3. ідентифікаційний код замовника:25696764

1.4. категорія замовника: орган місцевого самоврядування

2.Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):

витратні та інші матеріали до комп’ютерної техніки та оргтехніки, а саме супутникові термінали для з’єднання з інтернетом “Starlink”; ДК 021:2015:32530000-7: Телекомунікаційне супутникове обладнання

3.Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями, UA-2024-08-30-007185-a

4. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:479`975.00 грн. Очікувана вартість предмета закупівлі визначена в порядку, передбаченому організаційно-розпорядчими документами замовника (наказ в.о. начальника управління НС та ЦЗН ММР Сергія ЖМУРА “ Про обґрунтування підстави для здійснення закупівлі” від 25.07.2024 №36, з урахуванням моніторингу ринку цін на Інтернет-ресурсах та визначенням середньої вартості товару.

5. Розмір бюджетного призначення: 408675,00 грн, забезпечення в планових обсягах кошторису можливості здійснення відповідних видатків на товар з бюджету протягом бюджетного періоду.

6. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Строк поставки товарів — до 31 грудня 2024 року.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

1. Гарантійнівимоги:

1.1. Строк гарантії на Товар – не менше 12 місяців з дати поставки Товару.

1.2. Строк заміни дефектного (неякісного) Товару/виправлення (усунення) дефектів – 3 календарних дні.

2. Вимоги до безпеки: Товар, що поставляється, повністю відповідає встановленим для даного Товару технічним вимогам, що підтверджує якість Товару, що забезпечує його безпеку для життя і здоров’я користувачів. Товар є придатним для цілей, для яких товар такого роду звичайно використовується. Товар виготовлений у відповідності зі стандартами, що діють на території України затвердженими на даний вид Товару.

3. Поставка здійснюється за рахунок учасника-переможця процедури закупівлі.

4.Товар повинен відповідати вимогам охорони праці, екології та пожежної безпеки.

5.Поставка товару здійснюється переможцем торгів відповідно до умов договору, проект якого викладено у до тендерної документації.

6. ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ В ЧАСТИНІ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, ЩО НАДАЮТЬСЯ У СКЛАДІ ЦІНОВОЇ ПРОПОЗИЦІЇ

Засоби зв’язку Starlink – 25 штук

Технічні характеристики

Запропоновані учасником

технічні характеристики

(вказати модель, виробника та рік випуску)

Відповідність

(відповідає або ні).

У разі, якщо учасник пропонує еквівалент і характеристика по позиції відрізняється, то надати підтвердження з описом, що пропоноване значення не погіршує технічних властивостей товару.

Антена

Електронна фазована решітка

Інтерфейс

Wi-Fi

Максимальна швидкістьзавантаження

250 Мбіт / с

Орієнтація

Моторизоване самоорієнтування

Можливість танення снігу

До 40 мм/год (1,5 дюйма/год)

Поле зору

100°

Середнєенергоспоживання

50-75 Вт

ТехнологіяWi-Fi

Стандарти IEEE 802.11a/b/g/n/ac

Чіпсет

Wi-Fi 5

Радіо

Подвійнийдіапазон – 3 x 3 MIMO

Безпека

WPA2

Екологічний рейтинг

IP54, налаштований для використаннявсерединіприміщень

Діапазон

До 185 м² (2000 кв. футів)

Робоча температура

-30°C до +50°C

7. Учасник повинен надати в складі тендерної пропозиції:

  • Документи (сертифікати якості або паспорти якості або декларації про відповідність або підписаний виробником технічний опис тощо), що підтверджують якість запропонованого учасником товару, дійсні на кінцеву дату подання пропозиції.

  • На підтвердження того, що товар не є відновленим надати в складі пропозиції сертифікат AQAP, виданий органом з сертифікації.

  • Гарантійний лист довільної форми з підтвердженням того, що запропонований товар новий (не вживався чи експлуатувався), а також що якість товару відповідає якості та загальним вимогам, які пред’являються до товару цього типу.

  • Гарантійний лист про те, що товар буде упакований відповідно до вимог нормативних документів таким чином, щоб виключити пошкодження чи знищення.

  • Гарантійний лист довільної форми, в якому учасник гарантує, що товар за предметом закупівлі, запропонований учасником у складі тендерної пропозиції, не ввезений та не буде ввезений на митну територію України в митному режимі імпорту товарів з російської федерації/республіки білорусь/ісламської республіки іран.

  • Гарантійний лист про те, що всі основні компоненти товару будуть оригінальними, заміна компонентів на неоригінальні забороняється;

  • Гарантійний лист про те, що всі транспортні послуги та інші витрати (пакування, доставка, встановлення, введення в експлуатацію, підключення та навчання користуванням обладнання) будуть здійснюватися за рахунок Учасника;

  • Гарантійний лист щодо гарантійного строку на товар – не менше 12 міс. з дня поставки його замовнику.

Всі посилання в тексті цієї тендерної документації в цілому та її додатках на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами тощо, слід читати в сукупності з виразом «або еквівалент». Еквівалентом вважатиметься товар, який за характеристиками та своїм призначенням відповідає вимогам, встановленим Замовником, та не є гіршим по технічних параметрах.